Tøybleiefester

Tøybleier.no

kr1

Tøybleieholderen er laget til å passe alle størresler. Produktet er laget av polyester, for holdbarhet og fleksibilitet.

Tøybleieholder brettebleier

Tøybleiefester er det moderne alternativet til sikkerhetsnålen, og brukes sammen med brettebleier. Festet er laget av holdbar, bøyelig polyester. I disse dager, er det kanskje underlig å tenke på at sikkerhetsnåler ble brukt før i tiden, det sier vel seg selv at bruk av sikkerhetsnål kan være nervepirrende å bruke. Heldigvis, er det noen som har funnet opp den moderne versjonen av tøybleiefeste, som er et begrep kollektivt brukt om denne teknologien – 100% sikker mot stikk på huden og tøybleiene holder seg lengre ved å bruke fester, i stedet for sikkerhetsnål.

Hvordan bruke

Før bruk vil vi anbefale, at du trekker i hvert ben noen ganger, så de blir mer elastiske. Siden materialet er polyester, vil de gjerne bli litt stive om de ligger uten å bli brukt. Dette er het ufarlig og produktet er ment til å tåle dette. Denne versjonen har tre festepunkter hvor to av festene skal peke oppover og den tredje peker nedover, på framsiden av bleien. På endestykkene er det en «knapp», som skal trykkes inn for å åpne opp for selve festet. Hold sammen bleien og hekt festet på – så enkelt er det! Tøybleiefestet skal ha en y-form når den sitter riktig. Det er bare å prøve flere ganger, om det ikke sitter riktig første gangen, fordi disse kan du bruke om og om igjen.

Hvor mange trenger jeg?

Det er et vanskelig spørsmål å svare på, siden du i prinsippet bare trenger et stykk hver gang du bruker en bleie, men de kan fort forsvinne dit hvor alle sokkene drar veien. Har fire/fem stykker liggende så har du i hvert fall dekket deg inn om noen skulle forsvinne.

Have no product in the cart!
0