Alt-i-Ett Tøybleier m/borrelås

kr99

AIO tøybleier med borrelås er en favoritt og gjør det enkelt å velge tøybleier. Fungerer som en alt-i-ett bleie, har to dobbeltinnlegg til maksimal absorbering og er en av de mest allsidige og funksjonelle bleiene.  Dette er prima vare!

Enkel, smidig og komfortabel

I det ytre innlegget har du en blanding av mikrofiber og polyester, som suger til seg væske, og er optimale materialer i kombinasjon med antilekkasje-systemet, som er en del av bleieskallet (eller det ytterste laget). Det ytre laget av bleien er laget av Polyuretanlaminat, som gjør at væsken ikke slipper ut, men som samtidig tillater en smidighet og fleksibilitet barnet har behov for.

Det innerste laget har en blanding av bambus og mikrofiber, som gjør at bleien oppleves som myk og smidig mot barnets hud, i tillegg har disse fibrene egenskaper som suger vesken vekk fra huden og minimerer risikoen for sopp og utslett, som eller er vanlig når barnet har på seg engangsbleier.

For å feste bleien er det et bånd av borrelås på forsiden av bleien og på flappene, som du kan justere etter behov, og gjør overgangen fra engangsbleier til tøybleier smidig og enkelt. En dobbel sidebrett er sydd inn i der bleien ligger mot lårene og sørger for at den holder seg tett til enhver tid, så du ikke behøver å bekymre deg for lekkasjer.

Sammensetningen av materialer, som bevarer de absorberende egenskapende samtidig som bleien har en effektiv lekkasjesperre, gjør at denne bleien har alle de funsjonene du har behov for i en travel hverdag.

Et opplagt valg for travle småbarnsforeldre

All in One bleier er et opplagt valg for travle foreldre, som vil ha en enkel, solid og pålitelig løsning. Det primære innlegget er kun sydd i den ene siden, noe som gjør tørketiden forholdsvis kortere, og gir optimal kontroll når bleien skal festes, for å gjøre det mest mulig komfortabelt for barnet. Denne bleien kan du skifte på et blunk!

Tøybleiene er rimelige i pris og sparer miljøet for mye søppel. Avhengig av flere faktorer, er det mulig å spare flere tusen kroner ved å bruke tøybleier i stedet for engangsbleier!

Bleiene passer i prinippet for babyer fra 3-15 kilo, og er lett å justere etter størrelse, men for nyfødte har vi en mindre versjon, som er enda lettere å justere.

Fibre designet til optimal funksjon

PUL, eller polyuretanlaminat, er en blanding av klesfiber og polyester, som er vanntett, puster og har en viss grad av elastisitet. Dette materialet er veldig holdbart, samtidig som det er mykt og fleksibelt. Kombinasjonen er veldig vanlig i andre deler av klesindustrien, og egenskapene er godt dokumentert, og brukes også til sengetøy på sykehus, for eksempel, fordi dette materialet tåler å bli sterilisert og grundig rengjort.

Bambus er et materiale du ser mer og mer av i klesindustrien. Årsaken til dette, er den allsidige bruken, og det kan blandes med andre klesfibre uten at det mister egenskapene sine i særlig grad. Bambusfiber har mikroskopiske hull, som gjør den mykere enn bomull og øker absorberingen. Det er elastisk, miljøvennlige og biologisk nedbrytbart. Videre, er bambusfibre bakteriostatisk (som vil det hemmer vekst av bakterier), soppdrepende, antibakterielt og hygroskopisk (trekker til seg vann). I tillegg, vil bambus minimalisere risikoen for allergiske reaksjoner, og fibrene er motstandsdyktig mot ultrafiolett lys.

Mikrofiber er tre ganger så tynt som bomull og har eksepsjonelle egenskaper, spesielt i forbindelse med tøybleier. Selv om fibrene er tynne er microfiber et bunnsolid materiale, som er slitesterkt, lett å vaske og vannavstøtende. Blandet med andre materialer, som bambus, får du en perfekt kombinasjon av fuktsperre, absorbering og komfort.

Hvordan vaske tøybleier

Sørg for at tøybleiene er vasket og tørre før de brukes. Etter bruk tar du rispapiret og kaster det i søpla sammen med eventuelle etterlatenskaper. Rispapir er bionedbrytbart, men ikke skyll dette ned i do, fordi dette kan eventuelt tette til rørsystemet i kloakken. Du kan oppbevare de brukte bleiene samlet i en våtpose, for å vaske mer effektivt og økonmisk. Vi anbefaler å vaske på 30-40 grader, fordi dette er den mest miljøvennlige instillingen, og å vaske på høyere grader vil ikke sterilisere bleiene i nevneverdig grad. Moderne vaskemaskiner er effektive og du kan trygt vaske tøybleier på lavere innstillinger enn 60 grader eller 95 grader.

Heng bleiene til tørk på tørkesnor eller kjør de gjennom tørketrommelen. Vi anbefaler førstnevnte alternativ for å skåne miljøet mest mulig. Skulle det bli en opphopning av vaskemiddel eller unntaksvis bakterier, er det anbefalt å bruke bakepulver til å fjerne dette, samt. eddik til å fjerne bakepulveret etter at det har fått virke. Du kan også skylle bleiene i kaldt vann inntil ønsket effekt, for å fjerne en eventuell opphopning av vaskemidler.

Tøybleiene leveres stykkvis i en «zipbag», som er ment til at du kan legge de tørre bleiene i for oppbevaring. Du kan også eventuelt legge innlegg sammen med bleiene i denne posen, når du er på tur, reise eller av andre årsaker er ute av hjemmet, som gjør det enkelt å planlegge bleieskift. Og de brukte bleiene kan du også legge i zipbagen om du ikke har med deg våtpose.

Tilleggsinformasjon

Velg Mønster:

Bananer, Dyr og Frukt, Dyrehoder, Elefanter, Fisk, Fjær, Grønn kaktus, Hvaler, Isbjørner, Iskrem, Kaktus, Krabber, Revehoder, Rever, Sel, Sitroner, Skogsdyr, Sovedyr

Have no product in the cart!
0