Om

Tøybleier.no er en nettnutikk, som ganske så riktig selger tøybleier og produkter relatert til dette. Vi har nøye valgt ut produkter som har høy kvalitet og vi er stolte av produktene du finner i nettbutikken vår. Vi tror på tøybleier, fordi dette er produkter som er miljøvennlige, men også mye, mye mer økonomisk forsvarlig enn engangsbleier.

Vår visjon

Vi bak tøybleier.no har nemlig en klar visjon om å få ut kvalitetsprodukter til folket. En vakker dag tror vi på at tøybleier igjen vil være et naturlig valg for nybakte foreldre, og at engangsbleier er noe som vil høre fortiden til. Den enorme miljøpåvirkningen engangsbleier har på miljøet er såpass stor, at bare en liten prosent forskjell ved bruk av tøybleier i stedet for engangsbeleier, vil ha en veldig stor positiv effekt på miljøet. Nå er den positive miljøpåvirkningen ved å skifte til tøybleier mye større enn bare “noen få prosent”. Tallene varierer, etter hvilken undersøkelse du ser på, men hvis vi sier 40% mindre utledning av CO2, så er vi nok ikke langt unna sannheten. Og dette tallet inkluderer ikke belastningen søppelfyllinger har ved å behandle tonnevis av søppel, som engangsbleier genererer. Tusenvis av tonn med søppel faktisk. For å oppnå dette magiske tallet, på nesten halvering av CO2 utslipp, er det selvfølgelig viktig at forbrukeren (altså deg og meg) også vasker tøybleier på riktig måte, og bruk av tørketrommel osv. spilelr også inn. Men kjøper du tøybleier for å spare miljøet, er dette uansett, 100% et helt riktig valg spør du oss. I tillegg er tøybleier mer skånsomme mot huden til små barnerumper, hvor eksem og utseltt kan unngås. Og helt til sist kan vi venve den økonomiske fordelen, hvor du kan spare tusenvis av kroner på å velge tøybleier fremfor engangsbleier.

Kontaktinformasjon

Du kan kontakte oss på epost [email protected]øybleier.no, eller evt. telefon +4746124120. Du kan også se vår FAQ eller fylle ut kontaktskjema på kundeservice-siden. Sistnevnte oppretter en sak for deg automatisk.

Tøybleier.no har lageradresse Rigedalen 55 nr.2, 4626 Kristiansand S. Skal du returnere varer, av en eller annen årsak, eller hente en bestilling, er det her du skal gjøre det. Avtal på forhånd, om du skal møte opp på lageradressen.

Eierskap

Tøybleier.no er eid av Chasing Rainbows AS. Vi har forretningsadresse Banehaven 6, 4612 Kristiansand S. Vi er registrert i foretaksregisteret med org. nr. 911 683 520 og er også registrert med Merverdiavgift (MVA).

 

Have no product in the cart!
0