tøybleier

Tøybleier Alt-i-Ett Nyfødt

kr99

Produktnummer: I/A Kategorier: , , , Stikkord: , , , , ,

AiO Tøybleier til nyfødt er den komplette bleien. Sydd inn i foringen er det et innlegg av bambus og mikrofiber, som sørger for å absorbere væska samtidig som huden til spedbarnet holdes tørr. Bleien kan avpasses i størrelse og er så alt-i-ett som du kan få det. Flere lag med bambus og mikrofiber gir en veldig god sugeevne og trekker fukt vekk fra babyens hud, som vil være tilstrekkelig i de aller fleste tilfeller.

Det ytre laget er PUL, polyuretanlaminat, som er slitesterkt og har en viss grad av elastisitet, mens det indre laget er av bambus. Innlegget, som er sydd inn i bleien, er laget av 3 lag bambus og 2 lag mikrofiber, for optimal funksjon.

Hvorfor AiO Tøybleier nyfødt

En AiO bleier er helt fri for kompliserte sammensetninger av innlegg, bleieskall osv. Du bruker denne bleien på samme måte som eksempelvis en engangsbleie, og den er like ukomplisert i bruk. Når du skifter bleier skal du legge inn et ark med rispapir og kneppe bleien i ønsket størrelse. AiO Tøybleier nyfødt sikrer deg mot lekkasjer og barnet får best komfort på grunn av de myke bambusfibrene, som ligger mot huden. Bambus har også egenskaper som kan forhindre sopp, eksem og allergiske reaksjoner, som er veldig vanlig ved bruk av engangsbleier. Disse tøybleiene er ment til spedbarn 0-3kg, men vi har også tøybleier til større barn – se alle våre AiO Tøybleier her. Det er flere rader med knapper på forsiden av bleien og på flappene, som lar deg justere størrelse etter behov.

Materialer

PUL, polyuretanlaminat, er utholdent og tåler å bli vasket og behandlet med diverse kjemikalier, om det er behov for det. Det er elastisk, puster og fungerer som en lekkasjesperre sammen med den dobbelte sidebretten.

Bambus er et velkjent materiale, som benyttes spesielt der det er viktig med antibakterielle egenskaper, som også er soppdrepende og forhindrer utslett. I tillegg er bambus mykere enn bomull, noe som sørger for at barnet ikke vil oppleve ubehag av å ha på seg denne bleien.

MIkrofiber er tre ganger så fint som bomull, silkemykt, og har gode absorberende og væskebærende egenskaper. Dette gjør at når barnet tisser vil væsken suges mot kjernen av mikrofiber og sørger for at det holder seg i kjernen.

Vask av tøybleier

AiO bleier er veldig enkle å vaske. Etter bruk fjerner du rispapiret, som tar seg av det verste, og kaster dette i søppeldunken. Bleiene vaskes så på 30-40 grader og henges til tørk eller eventuelt går en omgang i tørketrommelen (på lav innstillng). Mange velger å vaske på 60 grader, men vi anbefaler en lavere innstilling for å skåne miljøet, fordi å vaske på mer enn 40 grader bruker mer energi og er ikke nødvendigvis hensiktsmessig. Moderne vaskemaskiner er veldig effektive, men hvis du du har en eldre modell eller du av andre årsaker mener det er nødvendig, er det anbefalt å prøve seg frem for å se hva som fungerer for deg.

Tøybleiene leveres stykkevis i en “zipbag”, som er ment til at du kan legge de tørre bleiene i for oppbevaring. Du kan også eventuelt legge innlegg sammen med bleiene i denne posen, når du er på tur, reise eller av andre årsaker er ute av hjemmet, som gjør det enkelt å planlegge bleieskift. Og de brukte bleiene kan du også legge i zipbagen om du ikke har med deg våtpose.

Tilleggsinformasjon

Velg Mønster

Dinosaurer, Drager, Enhjørning, Gjess, Havet, Hjerter, Hus, Jungel, Kaniner, Revehaler, Rever, Rosa krabber, Seler, Skogen, Skogsdyr, Skogsrever, Smil, Svaner, Været

Have no product in the cart!
0