tøybleier

Ultratynne Alt-i-Ett Tøybleier

kr149

Ultratynne tøybleier med bambus/mikrofiber tøybleie innlegg sydd inn i bleien. Selve sperrelaget er laget av PUL. En av våre mest populære bleier.

Produktnummer: I/A Kategorier: , , Stikkord: , , ,

Velg tøybleier

Har du endelig tatt valget for å gå for tøybleier for å kunne gi barnet ditt det beste, så har du gjort et godt valg. Tøybleiene er mye mer behagelig enn de vanlige engangsbleiene man finner i butikken. Ved å bruke tøybleier kan man i tillegg redusere sjansen for at barnets hud blir irritert og blir sår. Ved å velge tøybleier er du også med på å gjøre det mer miljøvennlig, og redusere bruken av plastikk, noe som er skadelig for miljøet vårt.

Velg rett type tøybleie

Som med vanlige bleier, er det også en par valg når det gjelder tøybleier. Innleggene for tøybleier kommer gjerne i ulike stoffer, som blant annet bambus, bomull, syntetiske stoffer osv. Alle disse stoffene har ulik nivå når det gjelder absorbering av væske. Noen er litt bedre enn andre, men alle stoffene som er valgt ut til å benyttes i tøybleier er gode stoffer med mer enn god nok absorberingsevne.

Ultratynne AIO tøybleier

Som regel kan man føle at bleier generelt kan være litt klumpete, uansett om det er tøybleie eller engangsbleie. Ved å være klumpete, kan bleier redusere mobiliteten til et barn.

Ønsker du det aller beste og den tynneste tøybleien for ditt barn bør man vurdere de ultratynne AIO tøybleiene.

 AIO står for All In One, eller Alt i Ett som vi sier på norsk. Normale tøybleier har som ofte et innlegg man må legge i bleien før man tar det på barnet. En AIO tøybleie  krever verken cover eller innlegg, men mange AIOer gir deg muligheten til å legge til ekstra absorberingsevne som en ekstra forsikring i en egen lomme. Med muligheten til å legge i et ekstra innlegg for absorbering så slipper man å tenke på et eget bleie for bruk på natt og eget til bruk på dag.

AIO tøybleier kan du også finne i forskjellige utgaver. Om du tror at det er verre å få tak i tøybleier enn vanlige bleier, så kan vi fortelle deg at det faktisk ikke er det. Har du ikke tenkt på tøybleier før, og du vil sjekke de ut, en overraskelse vil vente på deg. Du kommer garantert til å bli imponert over det gode utvalget, både når det kommer til typer av tøybleier og farger og motiver.

Tilleggsinformasjon

Velg:

anker, anker og sjødyr, blomster, dyr, hjerter, norske dyr, rever, røde hjerter, snøfnugg, solsikker

Have no product in the cart!
0