tøybleier

Bleiecover m/borrelås

kr69

happyflute tøybleier

Produktnummer: I/A Kategorier: , Stikkord:

Bleie cover

Uansett hvilke type tøybleier du bruker, uavhengig av både stoff og merke så vil du fort oppdage at bleiecover er noe du trenger. Ellers vil det bli mange runder med klesskift på barnet gjennom dagen.

Bleie cover, eller “wraps” cover, er vanntette cover for bleier som ikke er vanntettete fra før, som tøybleier.

Hvorfor bør du ha bleie cover?

Enkelt sagt; du vil slippe å bruke mye tid av dagen på å skifte på barnet og ikke minst slippe å sette på en maskin med skittne og våte barneklær hver eneste dag. Bleie coveret hjelper med å holde den våte tøybleien inni bleien og ikke på klærne til ditt barn.

Kan bleie cover brukes til alle typer tøybleier?

I utgangspunktet kan alle bleie cover brukes til uansett type tøybleie, men det finnes selvsagt bleie cover som er spesifikt laget for hvert enkelt merke. Det viktigste er at passformen på blei coveret er i samme passform som på tøybleien. Er den for liten vil man fort oppdage at det kan lekke litt her og der.

Mange mønster og motiv

Bleie cover trenger ikke å være en kjedelig ensfarget plagg man tar på barnet sitt. Mange bleie cover er nå laget med fancy og stilige motiver. Det finnes en rekke motiver og farger å velge mellom. Alle motiver og farger er tilpasset for småbarn.

Man kan finne dyremotiver, biler, båter, blomster, skyer, trær osv. Det er så mange å velge mellom. Dette er noe som garantert vil passe ditt barn etter ditt eget smak og behag.Har du en stil du foretrekker, så er sjansen stor for at du kan finne det du ser etter til ditt barn.

Uansett mønster, motiv eller farge man går for så er det noe man så absolutt ikke vil angre på. Blei cover er et must for småbarnsforeldre som bruker tøybleier til sine små.

 

 

Tilleggsinformasjon

Bleiecover mønster:

, , , , , , , , , , , , , , ,

Have no product in the cart!
0