tøybleier

Våtposer

kr99

Våtpose til oppbevaring av tøybleier – kan benyttes før og etter bruk.

Produktnummer: I/A Kategorier: , Stikkord: , ,

Oppbevaring for tøybleier

Ok, så du har gått for tøybleier for å gi barnet ditt den beste bleien. Hvordan oppbevarer man da tøybleier lurer du sikkert på. Siden alt er tøy så kan det enkelt brettes eller legges rett i skuffen, slik man gjør med vanlige bleier.

Med vanlige bleier så kastes disse rett i søppelbøtta så fort man har skiftet på barnet, men dette vil man selvfølgelig ikke gjøre med tøybleier, de er tross alt laget for gjenbruk. Om du har et barn som gjør fra seg både fem og seks ganger i løpet av en dag, noe som ikke er uvanlig for et spedbarn, så trenger du en plass å oppbevare de brukte bleiene.

Våtposer

Har du ikke en dedikert skittentøyskurv for tøybleiene så kan man benytte seg av såkalte våtposer. Her kan man legge tøybleiene rett oppi etter endt skift av barnet. Våtposer er vanntett og demper lukt, noe som er meget bra for tøybleien siden de ofte er full av urin og avføring. Ved å oppbevare brukte tøybleier i en våtpose kan man også enkelt bare tømme hele posen i oppvaskmaskinen når det er på tide med en vask. Skulle det komme avføring i for eller innlegget, så anbefales det at det skylles i vann før man legger det i våtposen. Dermed slipper man å måtte dra det ut igjen for å skylle bleiene før en vask.

Vask av tøybleier

Det anbefales at tøybleier vaskes hver dag eller annen hverdag. Selvfølgelig kommer det an på hvor mange tøybleier du har tilgjengelig. Har du få av dem, så bør du absolutt vaske dem hver dag. Har du nok for 2 dagers bruk, så går det fint å ha de brukte bleiene i en våtpose i to dager før de havner i vaskemaskinen. Det anbefales ikke stort lengre tid enn det med tanke på at de brukte bleiene ofte er dynket i urin og/eller avføring

 

Tilleggsinformasjon

Velg Mønster

Isbjørn, Isbjørner

Have no product in the cart!
0