tøybleier

Bambus Tannbørste

kr49

Tannbørste laget av bambus, som reduserer bruken av plast. Selges enkeltvis og kommer i egen forpakning. Assorterte farger. Er 100% bionedbrytbar.

Kategori: Stikkord: ,

Hvorfor bør man velge bambus tannbørste?

Tannbørster laget av plastikk utgjør ca. 1% av avfall som flyter rundt i havet. Normalt så bytter en gjennomsnittlig menneske tannbørste hvert 3-4. måned, dette utgjør ca 4.5 milliarder plast tannbørster i løpet av ett år. Alle disse havner i søppelbøtta vår.

Tradisjonelle tannbørster er laget av ulike typer plastikk, dermed kan de ikke resirkuleres, og det kan ta opptil 400 år før plastikken brytes ned, kontra en tannbørste laget av bambus som kun tar mellom 4 måneder og 3 år før den brytes helt ned, avhengig av jorda den havner i.

For de som er opptatt av miljøet og ønsker å være miljøbevisste, så er bambus tannbørster det beste valget, uten tvil.

Fordeler med Bambus Tannbørster

For det første vil bruk av våre bambus tannbørster være med å å redusere antall plast tannbørster som havner i havet hvert eneste år. Denne tannbørsten benytter seg av et miljøvennlig produkt for å bli produsert, nemlig bambus. Bambus har antibakterielle egenskaper, noe som gjør at det er fullt mulig å dyrke frem bambus uten bruk av giftstoffer. Bambus er i tillegg også en naturlig antimikrobiell. Det er ikke uten grunn at skjærebrett og kjøkkenutstyr er laget av tre og bambus. I motsetning til plast, dreper egenskaper inne i bambus bakterier som trenger inn i overflaten, noe som gir langvarig beskyttelse mot skadelige bakterier. Sist men ikke minst, så er den med på å beskytte dyrelivet i våre hav.

Hvordan kaste Bambus Tannbørster på korrekt måte

Når det er på tide å bytte ut en bambus tannbørste bør man fjerne busten på hodet av tannbørsten med en pinsett, og deretter legge busten av tannbørsten i resirkulerbart søppel. Selve tannbørsten kan kaste i en kompostbinge eller en organisk beholder, og man kan da selv være vitne til at tannbørsten brytes ned etter et par måneder.

Have no product in the cart!
0