tøybleier

GANDRO Tøybleier

kr99

Dette er tøybleier fra Litauen. De er laget av 65% hamp og 35% bomull. Kjempegode bleier, som er myke, tåler mye og er rimelige i pris.

Produktnummer: I/A Kategorier: , Stikkord: , ,

Hvorfor bør man velge GANDRO tøybleie?

Alle småbarnsforeldre som vil det beste for sitt barn bør velge tøybleier fremfor engangsbleier på grunn av mange ulike årsaker. Først og fremst bør man velge tøybleier siden de er mye mer behagelig å ha på seg, kontra engangsbleier som er laget av plastikk. En bleie kan fort utgjøre en stor forskjell på en rolig natt og en urolig natt.

Med GANDRO Tøybleier vil man også kunne spare penger samtidig som man er miljøbevisste. Dette er tøybleier fra Litauen. De er laget av 65% hamp og 35% bomull. Kjempegode bleier, som er myke, tåler mye og er rimelige i pris. Med tøybleier fra GANDRO vil det føre til mindre plastavfall. Disse tøybleiene kan benyttes om igjen gjentatte ganger og er laget for å kunne tåle en del runder i vaskemaskinen. Selv om det tåler vask, vil det som med alt annet, på et tidspunkt måtte byttes ut eller erstattes.

Fordeler med tøybleie av hamp og bomull

Hamp har lenge vært et favorittstoff for tøybleier og bleieinnlegg av tøy. Hamp er et slitesterk som vil vare lenge over tid. Den er superabsorberende og kan håndtere store mengder væske. Å oppnå full oppsugingsevne med hamp kan ta litt tid, i motsetning til andre stoffer som for eksempel bomulI. Hamp har også naturlig olje i fibrene, og det kan ta opptil 20 vask før all denne naturlige oljen er utvasket.

Bomull er kanskje det stoffet som har vært brukt lengst til tøybleier. Generasjoner av foreldre gjennom tidene har stolt på brukervennligheten og absorberingsevnen til bomull. Hurtigtørkende og til å stole, men litt mindre absorberingsevne enn hamp.

GANDRO Tøybleier har kombinert disse to stoffene for at det skal kunne gi best mulig resultat når det kommer til oppsugingsevne og slitasje. Dermed kan du være sikker på at disse tøybleien vil kunne gi det beste barnet ditt trenger.

 

 

Tilleggsinformasjon

Velg mønster

Biler og Fly, Raketter, Traktor, Ugler

Have no product in the cart!
0