tøybleier

5 stk. Mikrofiber Innlegg

kr299

Spar penger ved å kjøpe 5 stk. innlegg i Microfiber.

Kategori: Stikkord: ,

Mikrofiber er menneskelaget syntetisk stoff laget av polyester og polyamid, med andre ord plastikk. Disse små plass fibrene er 100 ganger tynnere enn et menneskehår.

Mikrofiber er tre ganger så tynt som bomull og har eksepsjonelle egenskaper, spesielt i forbindelse med tøybleier. Selv om fibrene er tynne er microfiber et bunnsolid materiale, som er slitesterkt, lett å vaske og vannavstøtende. Disse plast fibrene er presset sammen for å kunne lage disse klutene med en enorm oppsugingsevne. Derfor egner disse mikrofiber innleggene seg ypperlig som innlegg for våre tøybleier.

Hvem bør bruke Mikrofiber innlegg?

Våre mikrofiber innlegg passer for de aller fleste barn i alle aldre. Takket være dens egenskap til å suge opp væske raskt og mye, er dette spesielt egnet for barn som gjør fra seg mye og ofte. Ved rask oppsuging av væske som havner i bleien vil man kunne redusere ubehaget som barnet vil føle med våte bleier. Man vil også kunne unngå utslett og irritasjon på huden som kan føre til ubehag for barnet. Som alle foreldre vet, så blir barn veldig irritabel og grinete når de går rundt med våt bleie. Dette er noe småbarnsforeldre helst vil unngå.

Våre mikrofiber innlegg

Våre mikrofiber innlegg kan være behjelpelig med å holde barnet i et behagelig humør når det gjelder våt bleie. Selv om barnet gjør fra seg ofte og mye så er det ingen problem for våre mikrofiber innlegg siden de har evne til å kunne absorbere mye væske. Er det bare tiss i bleien, behøver man ikke å foreta bleiebytte umiddelbart. Er det avføring så anbefales det uansett at man skifter på barnet så raskt som mulig for å unngå at huden blir irritert og får utslett. Med våre 5-pakk mikrofiber innlegg vil det rekke for de fleste småbarnsforeldre gjennom dagen.

Våre mikrofiber innlegg er meget slitesterke og tåler maskinvask. Sett de i vask på kveldene og man vil kunne ha tilgang på 5 rene, tørre innlegg dagen etter. I tillegg vil man kunne være mer miljøbevisst og miljøvennlig også, siden disse innleggene kan benyttes om igjen gjentatte ganger.

Have no product in the cart!
0