tøybleier

Alt-i-Ett Tynne Tøybleier

kr99

Produktnummer: I/A Kategorier: , , Stikkord: , , , ,

AiO Tynne Tøybleier er kvalitetsbleier, som lar bleieskiftet gå unna på kort tid. Dette er utrolig tynne bleier, som oppfyller de aller fleste behov for komfort, absorbering og pustende materialer.

Passer til babyer og mindre barn med en vekt på 3-15 kilo, men dette er kun som utgangspunkt selvfølgelig. Lengden er 38 cm og bredden ( på det bredeste) er 33cm. Bleiene har knapper på forsiden og flappene, som kan justeres i størrelse etter behov, og dette gjør du ved å sette sammen knappene i den størrelsen du ønsker.

Videre, er det en lomme hvor du kan legge inn ekstra tøybleieinnlegg ved behov for mer absorbering, noe som gjør denne bleien veldig allsidig og funksjonell.

AiO – Så enkelt som du kan få det

Fordelen med AiO tøybleier, er at du kan skifte bleier veldig enkelt. Det er ikke så stor forskjell fra engangsbleier, og bleiene har akkurat de samme funksjonene, men du slipper å kaste de i søpla etter bruk, noe som sparer deg for penger og miljøet for unødvendig søppel.

Vi vil anbefale å kjøpe engangspapir av bambus, som tar unna det verste. Dette engangspapiret kan du trygt kaste i restavfallet, fordi det er bionedbrytbart og har ingen (i hvert fall minimale) negative miljøeffekter når det ender på avfallsstasjonen.

AiO er også bleier, som passer til alle slags behov i hverdagen, og kan trygt legges i barnehagen for å gjøre det enkelt med tøybleier der også.

Sammensetning av materialer

Det ytterste laget, som er sperrelaget, er laget av polyester med vanntett og pustende PUL. Det innerste laget er staydry, og dette er et materiale som fører fukt videre til innlegget og holder huden så tørr som mulig. Innlegget, som er sydd inn i bleien, er laget av 35% bomull og 65% hamp.

Vi har valgt disse materialene for å få best mulig absorberende effekt og samtidig bevare fleksibilitet. Våre AiO tøybleier er tynne! Og det er en lomme til å legge inn ekstra innlegg om nødvendig og ønskelig.

  • Bleieskall: 100% PUL.
  • Foring: 100% Polyester.
  • Innlegg: 35% Bomull og 65% Hamp.

Materialenes egenskaper

AiO Tynne Tøybleier er satt sammen av flere materialer, som hver især har sine egenskaper.

PUL, eller polyuretanlaminat, er en blanding av klesfiber og polyester, som er vanntett, puster og har en viss grad av elastisitet. Dette materialet er veldig holdbart, samtidig som det er mykt og fleksibelt. Kombinasjonen er veldig vanlig i andre deler av klesindustrien, og egenskapene er godt dokumentert, og brukes også til sengetøy på sykehus, for eksempel, fordi dette materialet tåler å bli sterilisert og grundig rengjort.

Hamp er tøyfibre laget av hampplanten, som er tre ganger så så slitesterkt som bomull, men det er blant annet på grunn av de superabsorberende egenskapene, at disse fibrene er uvurderlige i formsydde tøybleier. Hamp er et anti-mikrobielt materiale, som er naturlig resistent mot sopp og mugg, og puster. Dette bidrar til å forhindre fremvekst av sopp og minimerer risikoen for bleieksem. For hver vask blir hamp mykere, uten at fibrene slites, noe som gjør det enkelt å vaske disse bleiene.

Bomull er også naturlig fiber, som puster, absorberer og kan holde på vann opptil 27 ganger egenvekten. Bomull er slitesterkt, komfortabelt og tåler også høye temperaturer. Bomull er ofte blandet med andre fibre, som hamp og polyester, i tøybleier, for å få en komplett absorberende effekt. Dette er tøyfibre, som oppleves som mykt mot huden, og siden bomull puster, er dette med på å unngå eksem og sopp.

Polyester tåler det meste, samtidig som det er mykt og fleksibelt. Det er hydrofobisk av natur, noe som vil si det tørker lynraskt og leder væsken videre til de absorberende innleggene. Polyester krever heller ikke så mye vedlikehold og tåler glatt en tur i tørketrommelen, om nødvendig.

Oppbevaring av AIO Tøybleier

Tøybleiene leveres stykkevis i en “zipbag”, som er ment til at du kan legge de tørre bleiene i for oppbevaring. Du kan også eventuelt legge innlegg sammen med bleiene i denne, når du er på tur, reise eller av andre årsaker er ute av hjemmet, som gjør det enkelt å planlegge bleieskift. Og de brukte bleiene kan du også legge i zipbagen om du ikke har med deg våtpose.

Vask av tøybleier

Tøybleier er veldig enkle å vaske. Etter bruk fjerner du rispapiret, som tar seg av det verste, og kaster dette i søppeldunken. Bleiene vaskes så på 30-40 grader og henges til tørk eller eventuelt går en omgang i tørketrommelen (på lav innstilling). Mange velger å vaske på 60 grader, men vi anbefaler en lavere innstilling for å skåne miljøet (ja, det blir rent), fordi å vaske på mer enn 40 grader bruker mer energi og er ikke nødvendigvis hensiktsmessig.

Moderne vaskemaskiner er veldig effektive, men hvis du du har en eldre modell eller du av andre årsaker mener det er nødvendig, er det anbefalt å prøve seg frem for å se hva som fungerer for deg.

  • Bruker du innlegg så ta ut innlegget før du vasker.
  • ikke vask sammen med andre klær.
  • Du kan med fordel legge til litt vaskesalt sammen med bleiene når du vasker.

Tilleggsinformasjon

Velg Farge:

Blå, Rosa

Have no product in the cart!
0