tøybleier

Superabsorberende Formsydde Tøybleier

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Produktnummer: I/A Kategorier: , , , Stikkord: , , , , , ,

Formsydde tøybleier er superabsorberende og ufattelig komfortable for barnet. Hele bleien er bygd opp av ni lag med hamp, polarflis (polyester) og bambus. Mykere og mer komfortabel bleie skal du lete lenge etter! I kombinasjon med bleieskall eller strømpebukser av ull, er denne bleien et av de beste alternativene til å være nattbleier. Formsydde tøybleier passer for alle babyer fra 3kg og opp.

Disse tøybleiene er superabsorberende, ultramyke og enkle i bruk. Med 9 lag av absorberende materialer er resultatet optimal absorbsjon, uten å gå på kompromiss med komfort. Denne bleien oppleves som silkemyk mot babyens hud, og er perfekte som nattbleier, fordi hele bleien absorberer.

Et system med knapper lar deg justere størrelse etter behov og bleieskift gjøres på tilsvarende kort tid. Lårfestet er et elastisk bånd, som også fungerer som en lekkasjesperre. Når barnet tisser kan du skifte ut innlegg ett behov. Innleggene er festet med knapper, som gjør denne prosessen veldig enkel.

Materialer for optimal absorbering

Formsydde tøybleier består av flere komponenter: Det ytterste laget er en kombinasjon av 55% hamp og 45% bomull. Denne kombinasjonen er med på å gjøre komforten optimal, fordi hamp og bomull er pustende materialer, som sørger for at du unngår fuktig hud, og gjør at hele bleien er absorberende.

Foringen er laget av polarflis, som er polyesterfibre, og er et materiale som holder på væsken. Og dette har en kritisk funksjon, fordi det vil sørge for at væsken ledes til de absorberende innleggene. Tyngdekraften tar seg av resten.

Videre, er det to innlegg, som suger til seg væske og sørger for at det ledes vekk fra barnets hud. Det øverste innlegget er laget av hamp og bomull, som suger vekk væsken til det andre innlegget, som er laget av bambus og polarflis, dette laget holder på væsken, fordi bambus er et væskebærende materiale.

Skallet: 2 lag med hamp/bomull.

Indre: Hele er polyesterfibre.

Langt innlegg: 3 lag med hamp/bomull.

Kort innlegg: 1 lag med polarflis + 3 lag med bambusfibre.

Innleggene festes med knapper, som gjør bleien enklere å vaske, men som også tillater at du kan skifte ut innlegg etter behov. Vi selger flere ulike tøybleieinnlegg, og du kan velge mellom materialer, størrelse og antall lag etter sugebehov.

Materialenes egenskaper

Formsydde tøybleier er laget av flere materialer, som hver især har sine egenskaper.

Hamp er tøyfibre laget av hampplanten, som er tre ganger så så slitesterkt som bomull, men det er blant annet på grunn av de superabsorberende egenskapene, at disse fibrene er uvurderlige i formsydde tøybleier. Hamp er et anti-mikrobielt materiale, som er naturlig resistent mot sopp og mugg, og puster. Dette bidrar til å forhindre fremvekst av sopp og minimerer risikoen for bleieksem. For hver vask blir hamp mykere, uten at fibrene slites, noe som gjør det enkelt å vaske disse bleiene.

Bomull er også naturlig fiber, som puster, absorberer og kan holde på vann opptil 27 ganger egenvekten. Bomull er slitesterkt, komfortabelt og tåler også høye temperaturer. Bomull er ofte blandet med andre fibre, som hamp og polyester, i tøybleier, for å få en komplett absorberende effekt. Dette er tøyfibre, som oppleves som mykt mot huden, og siden bomull puster, er dette med på å unngå eksem og sopp.

Polyester er tåler det meste, samtidig som det er mykt og fleksibelt. Det er hydrofobisk av natur, noe som vil si det tørker lynraskt og leder væsken videre til de absorberende innleggene. Polyester krever heller ikke så mye vedlikehold og tåler glatt en tur i tørketrommelen, om nødvendig.

Bambus er et materiale du ser mer og mer av i klesindustrien. Årsaken til dette, er den allsidige bruken, og det kan blandes med andre klesfibre uten at det mister egenskapene sine i særlig grad. Bambusfiber har mikroskopiske hull, som gjør den mykere enn bomull og øker absorberingen. Det er elastisk, miljøvennlige og biologisk nedbrytbart. Videre, er bambusfibre bakteriostatisk (som vil det hemmer vekst av bakterier), soppdrepende, antibakterielt og hygroskopisk (trekker til seg vann). I tillegg, vil bambus minimalisere risikoen for allergiske reaksjoner, og fibrene er motstandsdyktig mot ultrafiolett lys.

Formsydde tøybleier som nattbleier

Formsydde tøybleier brukes, men er ikke begrenset til nattbleier. Her vil vi anbefale å ha tynne strømpebukser av ull til å holde bleien på plass, og for å sikre helt mot lekkasje. Ull er også et materiale som holder på væske, samtidig med at det puster, noe som gir en uslåelig kombinasjon.

Gjennom natten gjennom kan babyen tisse en hel del, og da er det greit å ha superabsorberende tøybleier, som sørger for at huden holdes så tørr som mulig. Disse bleiene erstatter superabsorberende engangsbleier helt og holdent, og er enkle i bruk og kan deles opp for en grundig vask. Kvalitet og funksjonalitet er upåklagelig, noe som gjør formsydde tøybleier til et naturlig førstevalg om natten.

Oppbevaring av Formsydde tøybleier

Tøybleiene leveres stykkevis i en “zipbag”, som er ment til at du kan legge de tørre bleiene i for oppbevaring. Du kan også eventuelt legge innlegg sammen med bleiene i denne, når du er på tur, reise eller av andre årsaker er ute av hjemmet, som gjør det enkelt å planlegge bleieskift. Og de brukte bleiene kan du også legge i zipbagen om du ikke har med deg våtpose.

Vask av tøybleier

Tøybleier er veldig enkle å vaske. Etter bruk fjerner du rispapiret, som tar seg av det verste, og kaster dette i søppeldunken. Bleiene vaskes så på 30-40 grader og henges til tørk eller eventuelt går en omgang i tørketrommelen (på lav innstilling). Mange velger å vaske på 60 grader, men vi anbefaler en lavere innstilling for å skåne miljøet, fordi å vaske på mer enn 40 grader bruker mer energi og er ikke nødvendigvis hensiktsmessig. Moderne vaskemaskiner er veldig effektive, men hvis du du har en eldre modell eller du av andre årsaker mener det er nødvendig, er det anbefalt å prøve seg frem for å se hva som fungerer for deg.

Tilleggsinformasjon

Velg Farge:

Gul kant, Oransje kant, Rosa kant, Rød kant

Have no product in the cart!
0