tøybleier

Tøybleier Startpakke

kr599

Tomt på lager

  • 6 stk bleiecover
  • 6 stk bambus innlegg
  • 6 stk mikrofiber innlegg
  • 1 stk musselin prefold

Et av de viktigste valgene kommende foreldre står overfor er ofte valg av bleier til den lille. Bør man gå for de tradisjonelle engangsbleiene, eller burde man prøve tøybleier? Tøybleier er egentlig de tradisjonelle bleiene, men har i nyere tid blitt byttet ut til fordel for de enkle og raske engangsbleiene. Tøybleier har de siste årene kommet sterkt tilbake fordi mange fordeler er blitt bedre opplyst, og ikke minst fordi tøybleiene er også blitt bedre tilpasset og likner mer eller mindre på vanlige engangsbleier.

Fordelene med tøybleier

Den beste fordelen med tøybleie er at den irriterer huden mye mindre enn engangsbleier. Som alle vet så er en lite barns hud veldig ømfintlig, og kan lett bli både rød og få utslett. Med tøybleiene kan man redusere dette. Tøybleier er også mye mykere og mer behagelig å ha på seg enn engangsbleier. man slipper de harde kantene som kan spise seg inn i huden på barnet.

Startpakke for tøybleier

Har barnet kommet til og man fortsatt er litt i tvil ennå angående valg av bleier så bør man så absolutt vurdere å hvertfall prøve tøybleier. Det finnes mange tøybleier å velge mellom om man skulle være redd for at det  skal være vanskelig å få tak i. Å prøve tøybleier er ikke nok bare for en dag. De burde prøves ut over litt tid slik at man kan se forskjellen ved bruk av tøybleier kontra engangsbleier.

Det finnes en rekke startpakker for tøybleier slik at man har mulighet til å prøve det ut for å se om det er noe som kan passe for barnet. I disse startpakkene kan man finne et lite startsett med noen bleier og innlegg som varer stort sett for en hel dag med stell. Etter endt dag, er det bare å samle disse brukte bleiene og kjøre det en runde i vaskemaskinen. Ja, det tåler vaskemaskin. Tøybleiene er laget  for å tåle mange vask, så ikke bekymre dere. Ved å vaske det på kvelden og henge det opp til tørk, vil dere kunne være rustet til å møte en ny dag med stelling av barnet. Sjekk også vår Mega pakke.

Have no product in the cart!
0