tøybleier

Tøybleie Startpakke Mega

kr1999

Tomt på lager

  • 24 stk bleiecover
  • 12 stk mikrofiber innlegg
  • 12 stk bambus innlegg
  • 2 stk musselin prefold
  • 1 stk våtpose

Er det en liten hjerteknuser eller to dere venter på i nærmeste fremtid, og dere gjør dere klar for å ta i mot hjerteknuseren(e). Det er mye som må på plass før alt blir klar. Men det morsomme med barn er at uansett hvor klar man tror man er, så er det alltid noe som mangler når den lille er kommet til.

Bleier – noe av det mest viktigste

Noe av det viktigste foreldre kan skaffe seg er selvsagt bleier. Dere som foreldre har valget mellom de “tradisjonelle” engangsbleiene og tøybleier. Uansett hvilke av typene som velges vil det være fordeler og ulemper med dem. men skal man tenke det beste for barnet, og det er en selvfølge at foreldre vil for sine barn, så bør dere velge en type bleie som er behagelig for barnet. Det bør være en bleietype som ikke vil irritere barnets hud og som kan hjelpe med å holde barnet tørr.

Startpakke Tøybleier Mega

Det er uten tvil at tøybleier er det beste for barnets hud. Den er myk og behagelig å ha på seg, og kan benyttes gjentatte ganger i motsetning til de tradisjonelle engangsbleiene. Med en tøybleie startpakke vil enhver foreldre kommet langt på vei, hvertfall når det gjelder stelling. En startpakke med tøybleier inneholder nok tøybleier for skift for et par dager, og det kommer selvsagt med bleie cover. Bleie cover sørger for at man ikke er nødt til å bytte på barnet hver gang den gjør fra seg og holder det våte inni bleien. Fordelen med tøybleier er man kan spare seg store summer med tanke på kjøp av engangsbleier. Tøybleiene og innleggen er robuste og slitesterke, vil kunne tåle mange runder i vaskemaskinen før det evt. må byttes ut.

Er dere som foreldre også miljøbevisste så er det uten tvil at tøybleier er det rette valget for dere. Miljøet vil bli spart for all plasten som benyttes i engangsbleier.

Have no product in the cart!
0