tøybleier

Kjøp tøybleier på nett – spar penger

Når graviditetstesten markerer positivt (les mer hos selvsjekk.com), er det på tide å tenke for flere. Å få en liten baby i hus kan være slitsomt til tider, uansett hvor mye glede den lille krabaten gir oss. Mange foreldre tror at de er klar for å ha en baby i hus og startet med forberedelser året i forveien før den lille krabaten kom til. Men jeg kan love deg, uansett hvor klare dere måtte føle dere, så vil det alltid være noe som mangler når den lille først er i hus.

Alle vet at det første året for et lite barn inneholder stort sett spising, soving og mange bleieskift, både dag og natt. Får ikke babyen melk, gråter den, når den vil sove så gråter den og når den er våt i bleien så gråter den. Da er det godt at det som regel er to foreldre som kan dele på oppgavene. Far kan selvfølgelig ikke ta seg av amming, så da er det for mange naturlig at far tar på seg skifting av bleier, og eventuelt vugge barnet i søvn.

Barnet er har en veldig ømfintlig stump. Når den stumpen ikke er sånn som den skal være kan den både bli rød og få utslett, noe som vil plage barnet. Dette fører til gråting, og gråting fører til fortvilelse hos foreldrene. Derfor er valg av bleier meget viktig for et barn.

Tøybleie vs engangsbleie

I løpet av barnets første år så må man regne med at det går 3-4 engangsbleier per dag. Det blir mange bleier det iløpet av et år, og det blir i tillegg mange kroner av det også. Men det er mulig å kunne spare inn på det og samtidig gi barnet noe behagelig å ha på stumpen. Tøybleier begynner å bli på moten igjen.

Det er mange fordeler med tøybleier kontra engangsbleier. Først og fremst fordi de er meget behagelig for barnet, hudvennlig og ikke minst fordi de kan brukes igjen og igjen. Det eneste man trenger å gjøre er å vaske dem etterhvert som de blir skitne. De er meget slitesterke og tåler mange vask. Er du i tillegg opptatt av miljøet så er tøybleier det rette for deg, siden den er meget miljøvennlig.

Tøybleier kan som med andre produkter som graviditetstester, matvarer osv. bestilles enkelt via nettbutikker. Nettbutikkene har som regel et mye større utvalg enn de fysiske butikken, både når det gjelder størrelse, motiv og farger. Kjøper man i litt større kvantum kan man også få rabatter på tøybleiene.

Have no product in the cart!
0